Uw oude Trap Renoveren?

Uw oude Trap Renoveren?

Een trap hoort bij het interieur. Het is niet meer alleen praktisch om mee naar de volgende verdieping te gaan. Het is een trap met uitstraling bijpassend bij het interieur. 

 

De trap renoveren wij met overzettreden in pvc, HPL-laminaat, hout of met onze eigen Diamond Trappen Exclusief collectie. 

Onze treden zijn opgebouwd uit:

  • Superieur slijtvaste en krasbestendige laag
  • Kristalheldere dessin
  • Special impact lagen
  • Waterafstotende HDF-kern
  • Stabiliserende onderlaag

 

PVC

PVC heeft een pu laag die onverslijtbaar is. Daarnaast heeft pvc een stiller loopgeluid en is makkelijk in onderhoud. Onze pvc traprenovatie is verkrijgbaar in diverse kleuren houtlook en betonlook. Een voordeel van pvc is de antislip laag. De antislip lagen variëren van R9 tot R11.  Uitglijden op de trap is verleden tijd! 

HPL-Laminaat

Onze collectie HPL heeft meer dan 40 designs in zowel houtlook als betonlook. Ook heeft de HPL een embossing waardoor het er zoals echt hout of beton uitziet en bovendien een antislip werking heeft. 

HOUT

Een trap in hout kunnen we zowel met samengesteld eiken parket of in massief eiken hout renoveren. Een houten trap kan gemaakt worden op de klassieke manier maar ook als bloktrede of als z-trap. 

Diamond Trappen Exclusief 

Traptreden in Z-, recht- of blokvorm, alles is mogelijk! Omdat wij het productieproces in eigen beheer hebben, maken wij alle trappen met het pvc van Diamond Trappen Exclusief op maat! Hierdoor is het toepasbaar op alle trappen, zo ook op treden van bijvoorbeeld een open trap, grindvloertrap of betontrap. 

Open trap

Een open trap kan bekleed worden in pvc of hout. Een open trap is maatwerk. Hierin worden de gehele treden gerenoveerd: bovenkant, onderkant en indien er aan de zijkant van de trede vrij is, wordt deze ook bekleed. Tijdens het renoveren van de open trap is dichtmaken  ook geen probleem. Dit kan met eerder genoemde materialen. Dit kan ook met de collectie van Diamond Trappen Exclusief. Bij het dichtmaken van de trap kunnen jullie ook kiezen voor een bloktrap of een z-trap.  

Op alle materialen en uitvoeringen zit levenslange garantie. 

 

Trapwangen

De zijkanten van de trap worden ook wel de trapwangen genoemd. Wij bieden de mogelijkheid aan om deze mee te bekleden in hetzelfde materiaal als de traptreden. Dit kan in dezelfde kleur als de treden of in de ral-kleuren 9010 wit of 9005 zwart. 

Verlichting

De traptreden sfeervol afwerken met verlichting? Dit kan met LED-strips onder de treden of met spots in de trapwangen. Te combineren met bijvoorbeeld Philips Hue. 

 

 

Wij nodigen jullie graag uit in onze showroom om de mogelijkheden voor jullie trap te bespreken. EcoTraprenovatie heeft de grootste keuze van Limburg. 

De showroom in Nuth is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op afspraak de showroom in Maastricht bezoeken of een thuisbezoek is uiteraard ook mogelijk. 

Bij een bezoek aan de showroom, denken jullie aan een foto van de huidige trap?! 

https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/ecotraprenovatie-logo-space.png

EcoTraprenovatie. Dé Ambachtelijke Trapexpert van Limburg en omstreken.

https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/FSC-keurmerk-e1652185139761.png
https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/sbb-erkend-leerbedrijf-white-e1652185165794.png
https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/Blauer-Engel-Logo-150x150-1-e1652277978168.png

Showroom Nuth
Stationstraat 149

Showroom Maastricht
Alleen op afspraak
Ankerkade 139A

EcoTraprenovatie 2023 © Alle rechten voorbehouden – Voorwaarden & Privacy beleid