Onze trappen

Jouw Ambachtelijke Traprenovatie Partner

EcoTraprenovatie. Dé Ambachtelijke Trapexpert van Limburg en omstreken.
Op Maat Gemaakt
Onze trapbekleding wordt op maat gemaakt en we zijn trots op de kwaliteit en het vakmanschap dat in elke trap zit.
Volledig Afgewerkt
Je kunt op ons rekenen voor het plaatsen van jouw nieuwe trap met onze afwerkingsservice.
Vakkundig bij je Geplaatst
Het professioneel bekleden van jouw trap wordt gedaan door gecertificeerde vakmensen. Ook adviseren wij je over het onderhouden van jouw trap.
Makkelijk in Onderhoud
Onze trappen zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn beter bestand tegen vuil, vlekken en goed voor mensen met allergieën.

Trapbekleding met Laminaat (HPL)

Er wordt tegenwoordig veel gekozen voor een traprenovatie met laminaat. Dit komt omdat dit een voordelig en mooi materiaal is om je traprenovatie mee te laten uitvoeren.

Het gemak van laminaat.  EcoTraprenovatie laminaat is beschikbaar in verschillende decoren. De treden hebben een duurzame afwerking, zijn geschikt voor intensief gebruik en staan garant voor jarenlang plezier. Bijzonder, mooi en de zekerheid van een jarenlange garantie! Het laminaat van EcoTraprenovatie is bovendien eenvoudig te onderhouden met een laminaatreiniger.

Trapbekleding met PVC

PVC op de trap geeft een compleet andere uitstraling en sfeer aan dit belangrijke onderdeel van jouw woning. Bij EcoTraprenovatie gaan we daarom voor niets minder dan het realiseren van jouw droomtrap.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, werken wij niet met losse stroken PVC. In plaats daarvan werken wij met op maat gemaakte PVC-overzettreden. Hierdoor kunnen wij uw trap naadloos afwerken, waardoor stof en vuil geen kans krijgen. Daarnaast zijn al onze overzettreden kras- en slijtvast zodat je nog lang van jouw nieuwe trap zult kunnen genieten.

Houten Traprenovatie

Met een traprenovatie in hout voorzie je de trap in korte tijd van een stijlvolle nieuwe look. De houten trap ziet er dan weer prachtig uit en kan weer vele jaren intensief worden gebruikt.

Geef je trap een mooie, verzorgde uitstraling met traprenovatie. Laat de houten overzettreden van de trap afwerken in dezelfde kleur als jouw houten vloer of kies uit een van de vele kleurafwerkingen. Al onze overzettreden zijn voorzien van een eiken toplaag, al dan niet voorzien van een antislipprofiel. Creëer een geheel met eiken stootborden of kies juist voor bijpassende stootborden, die af te lakken zijn in een kleur naar keuze.

Wil je graag een open trap dicht laten maken? Dan kan ook! Meer informatie bij onze adviseurs in de showroom.

Open traprenovatie

Een open trap kan bekleed worden in hout, hpl, pvc of pvc Diamond Trappen Exclusief. Het renoveren van de open trap is maatwerk.

Er zijn een tweetal keuzes bij een open trap:
De gehele trede wordt bekleed (boven-, onder- en zijkanten) of alleen de boven- en voorkant wordt bekleed. Onderkant en achterkant wordt door jou zelf voorzien van een verflaag.

Trap dichtmaken
Tijdens het renoveren van de open trap is dichtmaken ook geen probleem. Dit kan met eerder genoemde materialen. Bij het dichtmaken van de trap kunnen jullie ook kiezen voor een bloktrap of een z-trap.

https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/ecotraprenovatie-logo-space.png

EcoTraprenovatie. Dé Ambachtelijke Trapexpert van Limburg en omstreken.

https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/FSC-keurmerk-e1652185139761.png
https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/sbb-erkend-leerbedrijf-white-e1652185165794.png
https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/Blauer-Engel-Logo-150x150-1-e1652277978168.png

Showroom Nuth
Stationstraat 149

Showroom Maastricht
Alleen op afspraak
Ankerkade 139A

EcoTraprenovatie 2023 © Alle rechten voorbehouden – Voorwaarden & Privacy beleid