Onze services

EcoTraprenovatie. Dé Ambachtelijke Trapexpert van Limburg en omstreken.

EcoTraprenovatie wordt op dit moment gerund door twee Generaties.

EcoTraprenovatie is de houtgroothandel voor de regio Limburg en ver daar buiten. Wij werken zowel voor particulieren als voor aannemers, architecten en bedrijven.

Onze passie voor hout delen we al meer dan 35 jaar met onze klanten. Kwaliteit en duurzaamheid zijn enkele kernbegrippen die centraal staan bij ons. Wij hebben onze eigen plaatsingsdienst met uitsluitend vakmensen.

Onze experts worden regelmatig gevraagd om mee te doen aan Kampioenschappen. Daarnaast bieden we onze mensen scholing om de vakkennis up-to-date te houden.

Ambachtelijk Maatwerk

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van EcoTraprenovatie. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Een traprenovatie door EcoTraprenovatie betekent gegarandeerd dat jouw trap in een mooi nieuw jasje wordt gestoken. Wij hebben jarenlange ervaring met traprenovaties. Iedere trap is anders en daarmee ook iedere renovatieproject voor een trap. Een trap renoveren is altijd maatwerk, niet alleen vanwege de maten maar ook omdat jouw stijl uniek is.  Het wordt precies de traprenovatie die je voor ogen had en naadloos aansluit bij de stijl van de rest van het huis.

Diamand Trappen Exclusief

Toepasbaar op alle trappen, zo ook op treden van een open trap, grindvloertrap of betontrap.

Traptreden in z-, recht- of blokvorm, alles is mogelijk! Omdat wij het productieproces in eigen beheer hebben, maken wij alle trappen met het pvc van Diamand Trappen Exclusief op maat! Toepasbaar op alle trappen, zo ook op treden van een open trap, grindvloertrap of betontrap.

Altijd de juiste trapleuning en balustrade voor jouw trap

Van rvs leuning tot houten balustrade: alles voor jouw trap

De juiste trapleuning en balustrade zijn een onmisbaar onderdeel van de algehele uitstraling van jouw trap. Belangrijker nog: ze maken de trap veilig. En omdat zowel de uitstraling als de veiligheid van jouw trap bij ons voorop staan, kun je bij EcoTraprenovatie uiteraard ook terecht voor de perfecte balustrade of trapleuning.

Sfeervolle trapverlichting

Zet jouw nieuwe trap in de spotlights met sfeervolle, ingebouwde trapverlichting. Dit is niet alleen praktisch voor als het ’s avonds donker is, maar het staat ook nog eens erg modern en eigentijds.

Bij EcoTraprenovatie bieden we volledige traprenovaties: wij leveren jouw trap kant en klaar mét trapverlichting. Het installeren van de trapverlichting doen wij tijdens de renovatie, zodat we het netjes kunnen inbouwen en je hierna direct kunt genieten van de nieuwe trap.

Een traprenovatie biedt de juiste kans om jouw trap veiliger in te richten en een mooiere uitstraling te geven. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom gerust langs in een van onze showrooms om de trapverlichting in het echt te bewonderen.

Een nieuwe vloer van Ecoplanken?

Naast Trappen kun je bij Ecoplanken ook terecht voor een nieuwe vloer van Parket, Laminaat, PVC en Kurk.

We weten hoe moeilijk het is om tot de juiste keuze te komen als het om een vloer gaat. We adviseren je vooraf en bekijken jouw situatie. Gaat het om een bedrijfsvloer waar machines overheen rijden? Een vloer voor de woonkamer die onderhoudsvriendelijk, stijlvol en veilig voor de kinderen is? Er zijn talloze keuzes, maar wij adviseren je zodat je de juiste keuze maakt.

De EcoTraprenovatie 'WOW' Factor...

Wij bedienen je met kennis en begrip. We zijn pas tevreden als jouw glimlach ook straalt!
GECERTIFICEERD, VERTROUWD EN BETROUWBAAR
Met meer dan 30 jaar ervaring hebben onze professionals de expertise, kennis en certificeringen om aan al jouw verwachtingen te voldoen.
LEVENSLANGE GARANTIE
Een van de beste dingen van onze traprenovaties is dat we een levenslange garantie bieden op al onze producten!
ALTIJD VAKKUNDIG GEPLAATST
Het professioneel plaatsen van jouw trap wordt altijd gedaan door gecertificeerde vakmensen. Ook adviseren wij je over het onderhouden van jouw trap.
https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/08/IMG_6146-scaled.jpg

Een Vrijblijvende Offerte Ontvangen?

https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/ecotraprenovatie-logo-space.png

EcoTraprenovatie. Dé Ambachtelijke Trapexpert van Limburg en omstreken.

https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/FSC-keurmerk-e1652185139761.png
https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/sbb-erkend-leerbedrijf-white-e1652185165794.png
https://ecotraprenovatie.nl/wp-content/uploads/2022/05/Blauer-Engel-Logo-150x150-1-e1652277978168.png

Showroom Nuth
Stationstraat 149

Showroom Maastricht
Alleen op afspraak
Ankerkade 139A

EcoTraprenovatie 2023 © Alle rechten voorbehouden – Voorwaarden & Privacy beleid